Üdvözöljük a

Felső-Ausztria új online platformmal várja üzleti partnereit | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Felső-Ausztria új online platformmal várja üzleti partnereit

2019. július 17.

Ezúton szeretnénk felhívni a figyelmüket egy új lehetőségre a Felső-Ausztria iránt érdeklődők számára. Felső-Ausztria egy új online platform révén még több üzletet vonz. A Roadmap2UpperAustria egy platform, amely a külföldi cégeket/szervezeteket támogatja a Felső-Ausztriába irányuló üzleti útjuk tervezésében és szervezésében.

A kezdeményezés többletértéke: az üzleti út egy űrlap révén könnyedén bejelenthető, mire Felső-Ausztria teljes üzleti hálózata azonnal tudomást szerez róla. A Roadmap2UpperAustriaminden potenciális üzleti partnernek segítséget nyújt a megfelelő partnerek azonosításában, a saját igények felmérésében és az üzleti út hatékony koordinálásában.

 

Felső-Ausztria bármilyen üzlet számára feltétel nélkül nyitott. A cégek és emberek számára egyaránt vonzó keretfeltételek biztosítják, hogy Felső-Ausztria továbbra is Ausztria legdinamikusabb gazdasági régiója maradjon. Az Európa szívében található, vezető export-, technológiai és ipari régió továbbá minden feltételt biztosít a megfelelő versenyképesség fenntartására: kiváló infrastrukturális adottságok, magasan képzett szakemberek, innovatív környezet és magas életszínvonal. E keretfeltételeket stratégiailag alakították ki és folyamatosan optimalizálják. Felső-Ausztriában a professzionális telephelyfejlesztés a tartományban található modern üzleti parkokon és technológiai központokon alapszik.

 

Az új online platform a Business Upper Austria és a Felső-Ausztriai Gazdasági Kamara közös kezdeményezése.

 

Bővebb információ az Osztrák Nagykövetség Kereskedelmi Osztályától kérhető az alábbi elérhetőségeken:

T +36 1 461 50 40
budapest@advantageaustria.org

Kapcsolódó anyagok: