Üdvözöljük a

Francia partnerkeresés - reklámtáblák, állványok gyártóját keresik | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-

Francia partnerkeresés - reklámtáblák, állványok gyártóját keresik

2019. október 24.

A Magyar-Francia Kereskedelmi Kamarához érkezett az alábbi megkeresés, amelyben egy francia vállalat reklámtáblák és állványok gyártáshoz keres magyar partnereket.

A mellékelt képeken látható – fémből, műanyagból és fából készülő -  telefon-, parfüm-, és ékszerreklámtáblák, bemutatásra szánt állványok gyártására keres a francia cég magyar vállalkozásokat.

 

A kérdéses francia partner neves nemzetközi márkákkal dolgozik együtt (melyek közül néhány a csatolmányokban is látható), és emiatt olyan magyar gyártó céget keresne, aki nem áll velük kapcsolatban, beszél angolul, és lehetőség szerint 3D/SolidWorks mérnöki tevékenységet is végez Magyarországon, ugyanis a termékeket Franciaországban terveznék, de a mérnöki megfelelőséget, illetve a megvalósítást a magyar vállalkozásra bíznák.

 

Lehetőség szerint minden anyag beszerzését egy cégre bíznák, de ha valaki alvállalkozókkal áll kapcsolatban valamelyik alapanyag beszerzését illetően, szintén megfelelhet az igényeknek.

 

Ami a mennyiségeket illeti, nincs pontos meghatározás. Egyes termékekből kevesebbet (20-60 egység), másokból többet kellene legyártani (800-1000 egység).

 

Bővebb információ:

MÉSZÁROS Ágnes

kereskedelmi munkatárs

Mobile : + 36 30 982 6085

agnes.meszaros@ccifrance-hongrie.org 

www.ccifrance-hongrie.org