Üdvözöljük a

Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2022 Június >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27
282930   

Kamaránkba látogatott a belga nagykövet

2019. november 11.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara két fontos évfordulót is ünnepelt az elmúlt hétvégén. A kamara fennállásának 25. évfordulója alkalmából, valamint a Kelet-Flandriai Kereskedelmi Kamarával megkötött kiemelt együttműködési megállapodás megkötésének 11. évfordulója alkalmából szervezett ünnepségen az illusztris hazai vendégek között köszönthettük – többek között – Siegfried Peinen urat, a Belga Királyság Magyarországi Nagykövetét, valamint Stefan Derluynt a Kelet-Flandriai Kereskedelmi Kamara igazgatóját és vendégünk volt a flamand kereskedelmi tanácsos – Bender Szonja – is.

Üzleti Etikai Díjat nyert kamaránk egyik legjelentősebb tagvállalkozása, a MARSO Kft.

2019. december 3.

Az alapítók huszadik alkalommal ítélték oda a díjat az etikus jelző viselésére érdemes kis- közép és nagyvállalatoknak, illetve multinacionális vállalatoknak. A díjat független zsűri ítéli oda évente egy-egy magyarországi székhelyű cégnek kisvállalat, közép-, nagyvállalat és multinacionális kategóriában. Az Üzleti Etika díjat kizárólag olyan vállalatok nyerhetik el, amelyekben a felelős és etikus üzleti magatartás példamutató megoldásaival lehet találkozni. Az egyszer elnyerhető díj ezekre a pozitív folyamatokra kívánja felhívni a figyelmet, viselése pedig örök felelősségre kötelez.

A hormonok kerültek előtérbe a Női Klub rendezvényén

2019. november 28.

Novemberi Női klubestünk témája igazán felkeltette az érdeklődést a tagok körében - Dr. Szilágyi Nóra tartott hormontanácsadást a hölgyeknek. 

Munkaügyek a kamarában

2019. november 21.

Idén utolsó alkalommal találkoztak a kamara Építészeti Mester Szakmai Tagozatának tagjai.

Segíts gyermekednek megtalálni célját!

2019. november 15.

Gyerekkori álmaink jövőbeli munkahelyünkről gyakran nem válnak valóra – ám ez nem kell, hogy törvényszerű legyen. A Magyar Kereskedelmi és Iparkamara legújabb kampányfilmjében arra hívja fel a szülők figyelmét, hogy mennyire fontos, hogy támogassák gyermekeiket abban, hogy valóban azt csinálják, amit szeretnének!

Amerikai franchise üzletember találkozó

2019. november 11.

Amerikai franchise üzletemberek delegációja termékeket, szolgáltatásokat, munkahelyteremtési, valamint tulajdonszerzési lehetőségeket kínál Magyarországon 2019. november 18-án és 19-én.

Női Információs és Szolgáltató Központ létrehozása

2019. november 5.

A Nyíregyházi Család- és KarrierPONT munkáltatói fórumot szervez a konzorciumi és együttműködő partnerekkel 2019. november 13-án a Városházán.

Francia partnerkeresés - reklámtáblák, állványok gyártóját keresik

2019. október 24.

A Magyar-Francia Kereskedelmi Kamarához érkezett az alábbi megkeresés, amelyben egy francia vállalat reklámtáblák és állványok gyártáshoz keres magyar partnereket.

TOP 100: A megye gazdasági elitje 2019-ben

2019. november 29.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megye legnagyobb vállalkozóinak és cégvezetőinek részvételével került megrendezésre idén is a szokásos év végi gazdasági esemény, a Top 100, melyet a Megyei Kereskedelmi és Iparkamara a Nemzeti Adó- és Vámhivatallal, illetve a  Kelet-Magyarországgal együtt szervezett meg. Mint minden évben, így 2019-ben is gazdára talált a TOP 100 Gazdasági Díj, amelyet a szakmai zsűri ezúttal Háda Györgynek, a Háda Kft. tulajdonosának ítélte oda. A használtruha-kereskedelemmel foglalkozó családi vállalkozás 24 éves múltra tekint vissza, ma pedig már 83 üzlettel, 12 milliárd Ft-os éves forgalommal és közel évi 5 millió kg ruházati termék eladásával büszkélkedhet!

Szakmai üzemlátogatás a Corinthia Hotel Budapestben

2019. november 27.

2019. november 25-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Pincér és Szakács Mester Szakmai Tagozatai közös szakmai tapasztalatszerzés céljából Budapestre utaztak a Nagykörút ékességéhez, az ötcsillagos Corinthia Hotelbe.

Fagyitrend 2020

2019. november 19.

Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Cukrász Mester Szakmai Tagozatának a tagjai a napokban látogatást tettek a Martin Braun Kft.-nél Budapesten, ahol a cég ismertette a megjelenteket a 2020-as CRESCO termékválasztékról. 

A felnőttképzés jövője- A jövő felnőttképzése

2019. november 14.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamarában a „Munkahelyi képzések támogatása” című projekt keretében 2019. december 4-én, 10.00 órától információs napot tartanak.

Átadták az Észak-Alföldi Innovációs Díjakat

2019. november 11.

2019. november 6-án a Magyar tudomány Ünnepe debreceni nyitóünnepségének keretében átadásra kerültek a regionális innovációs díjak. Megyénkben a Marso Kft. nyerte el a kitüntetést.

Újra HR Klub!

2019. október 28.

Csodás környezetben, a nyíregyházi Bencs Villában találkoztak ismét a HR Klub tagjai. A témát a külföldi munkavállalók foglalkoztatása szolgáltatta.

Francia üzleti lehetőség

2019. október 10.

A Magyar-Francia Kereskedelmi és Iparkamarához (MFKIK) érkezett megkeresés szerint egy francia vállalkozás ipari gyártósorok összeszereléséhez értő magyar vállalkozást keres.

InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv