Üdvözöljük a

A hormonok kerültek előtérbe a Női Klub rendezvényén | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2022 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
161718
19
202122
23242526272829
3031     

A hormonok kerültek előtérbe a Női Klub rendezvényén

Szerző: Sütő Péter | 2019. november 28.

Novemberi Női klubestünk témája igazán felkeltette az érdeklődést a tagok körében - Dr. Szilágyi Nóra tartott hormontanácsadást a hölgyeknek. 

Sokan azt hisszük, milyen egyszerűen működünk mi nők, aztán egy ilyen tanácsadás alkalmával bizony kiderül, ez nem feltétlenül így van. 

 

 

A doktornő sok mindenre rávilágított a bennük dolgozó hormonokkal kapcsolatban, valamint érthetően elmagyarázta, milyen következményekkel járhat, ha felborul az egyensúly az ösztrogén és progeszteron szint között.

 

 

A meglévő hormonszintünket nagyban befolyásolják felgyorsult világunk káros hatásai, úgy, mint a hormontartalmú ivóvíz, génkezelt ételek, túlzott műanyag használat és egyéb tényezők, amelyek rossz irányba billenthetik ezt az érzékeny egyensúlyt. A felsorolt tünetek közül jó néhányat magunkra húzhattunk, sajnos. A hirtelen fellépő pánikhangulatot aztán doktornő oldotta – megoldások léteznek, csak oda kell magunkra jobban figyelni és jobban ismerni hogyan is működik a hormonháztartásunk, valamint hogyan működhet jobban.

 

A „pánikoldásban” nagy segítségünkre volt még a kedves kiszolgálás a FILTER Kávéház részéről, ami a klubestünk helyszínéül szolgált, hiszen a finom piték, sütik, szendvicsek, na és persze a kávékülönlegességek, teák némi vigaszt nyújtottak.

InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv