Üdvözöljük a

Az építésigazgatás útvesztőjében a Építészeti Mester Szakmai Tagozat tagjai | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2020 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
678910
11
12
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Az építésigazgatás útvesztőjében a Építészeti Mester Szakmai Tagozat tagjai

Szerző: Sarkadi Zsolt | 2018. február 19.

A kamara keretén belül működő Építészeti Mester Szakmai Tagozat újabb szakmai ülésének adott otthont a kamara. A kizárólag a tagozat tagjainak meghirdetett eseményen az építésügy és építésfelügyelet aktuális kérdéseit beszélték meg a jelenlévők a meghívott előadókkal.

A rendezvény nem a hagyományos módon zajlott, azaz nem csupán előadások sorát hallgathatták meg a résztvevők. Az előadók csupán gondolatébresztőnek szánt bevezetői után interaktív formában folytatódott a szakmai délután, ahol a tagok az őket érintő legfontosabb és legaktuálisabb kérdéseket vitatták meg a szakértőkkel, Éva Péterrel, Nyíregyháza Megyei Jogú Város Építésügyi Osztályának osztályvezetőjével, Názon Gyulával, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kormányhivatal Építésügyi Osztályának osztályvezetőjével, valamint Vincze Sándorral, a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Területi Építész Kamara titkárával. A szakmai délután elsősorban az elektronikus építésigazgatást, az építésfelügyelet új feladatait, valamint a kivitelezési terveket érintette, de számos egyéb, a kivitelezőket érintő téma is szóba került.

 

A szakmai tagozatba továbbra is várjuk az építőipari szakmák valamelyikében mesterlevéllel rendelkező szakemberek, továbbá az építőipari gyakorlati oktatók jelentkezését.

 

A tagsággal kapcsolatban bővebb információk a sarkadi.zsolt@szabkam.hu e-mail címen vagy a 06 30 866-1771-es telefonszámon kérhetőek Sarkadi Zsolttól. 

InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv