Üdvözöljük a

CONSTRUMA kiállítás kedvezményes belépéssel | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2020 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789
10
1112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

CONSTRUMA kiállítás kedvezményes belépéssel

2019. március 22.

A CONSTRUMA, a régió vezető építőipari szakkiállítása idén április 3-7. között kerül megrendezésre. A rendezvény első 3 napján a szakmai látogatókat várják a kiállítás szervezői, a hétvége a végfelhasználóké. 2019-ben a CONSTRUMA és az OTTHONDesign kiállítások mellett a kétévente megrendezésre kerülő HUNGAROTHERM is tagja az otthonteremtési csokornak, így még szélesebb körű tájékozódási lehetőség vár a szakmai látogatókra az újdonságok terén.

A Kamara építőiparhoz kapcsolódó tagjai és önkéntes tagjai az idei évben kedvezményes belépővel tekinthetik meg a kiállítást a szakmai napokon: április 3-7. között.

 

A kiállításon – kedvezményes belépőjeggyel – való részvétel regisztrációhoz kötött. A regisztrációt követően tudja kedvezményes jegyét megvásárolni 4800 Ft helyett 1500 Ft-os áron. Regisztrálni a mellékelt linken lehet.

 

A regisztrációt követően:

  • belépőjét online megvásárolhatja azonnal, vagy később. Ez esetben kérjük hozza magával az e-mailben kapott vonalkódos jegyet és keresse az
    è ELŐREGISZTRÁLTAK bejáratot a fogadókban
  • amennyiben nem online, hanem a helyszínen kívánja megvásárolni a jegyet, úgy a visszaigazoló e-mail mellékletét hozza magával és keresse a PÉNZTÁRAT (Felhívjuk figyelmét, hogy a Vásárközpont területén készpénzmentes fizetés lehetséges mind a pénztárakban, mind a vendéglátóegységekben)

Az elektronikus jegy napi egyszeri belépésre jogosít, névre szól és nem átruházható!

 

Az idei kiállításról néhány információ:

További részletek és érdekességek a kiállítás folyamatosan frissülő honlapján: www.construma.hu

Kapcsolódó anyagok:
InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv