Üdvözöljük a

Ipari Kollégium a kamarában | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2020 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789
10
1112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Ipari Kollégium a kamarában

Szerző: Sütő Péter | 2017. szeptember 19.

A Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara adott otthont az MKIK Ipari Kollégium soron következő kihelyezett ülésének, amit szeptember 18-án tartottak meg a kamara konferenciatermében.

A kollégiumi ülés résztvevőit Nagyné Varga Katalin az SZ-SZ-B MKIK főtitkára köszöntötte, aki a megye gazdasági értékeire és a gazdasági élet stabilitására hívta fel a figyelmet, amihez nagyban hozzájárul a kamara és a vállalkozók közötti szoros kapcsolat.

 

Ezt követően a „digitalizáció és munkaerőpiac” témakörében hangzott el egy előadás, majd Gaál József az Ipari Kollégium elnöke tájékoztatatta a beszállítói mentor programról a megjelenteket.

Előadásából kiderült: a kormányzati gazdaságpolitika kiemelt prioritásai között szerepel a hazai beszállítói háttéripar fejlesztése, beszállítói hálózatok kialakításának elősegítése, a feldolgozóipari beszállítók számának növelése és azok megerősítése. Gaál József kiemelte: a beszállítói program fejlesztése folytatódik: erősítik a forráskoordinációt, fejlesztik a szolgáltatásokat, köztük a beszállítói adatbankot, sőt, létrehoznak egy beszállítói tudásközpontot is. Elhangzott az is: a program a járműiparra, az elektronikára és a gépiparra fókuszál.

 

A szakmai ülést követően a Michelin Hungária Kft.-nél egy cégismertetővel egybekötött gyárlátogatáson vehettek részt a kollégium tagjai.

InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv