Üdvözöljük a

Kétnapos szakmai programon vettek részt a Cukrász és Pék Mester Szakmai Tagozat tagjai | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2020 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789
10
1112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Kétnapos szakmai programon vettek részt a Cukrász és Pék Mester Szakmai Tagozat tagjai

Szerző: Dajkáné Bacskai Andrea | 2018. február 13.

2018. február 7-én és 8-án a kamara keretében működő Cukrász és Pék Mester Szakmai Tagozat tagjai kétnapos regionális szakkiállításon vettek részt Budapesten. A tagozat megtekintette a Pataki János emlékversenyt, melyen a versenyzők tortadíszítés és artisztika kategóriákban mérték össze tudásukat. 

Kézi Sára a Nyíregyházi SZC Sipkay Barna Kereskedelmi, Vendéglátóipari, Idegenforgalmi, Szakgimnázium, Szakközépiskola és Kollégiuma tanulója aranyérmes lett alkalmi tortadíszítés kategóriában az emlékversenyen. Felkészítő tanára a tagozat egyik tagja Strankula Katalin volt. A kamara és a tagozat nevében is gratulálunk mindkettőjüknek az elért helyezéshez!

 

 

Szintén a Sirha Budapest adott otthont a Magyarország Tortája verseny előzsűrizésének is, ahol a szakmai zsűri értékelte a harminc versenyre benevezett tortát. Ezek mellett 2018-ban harmadik alkalommal került megrendezésre a Sirha Budapest Desszert Verseny Kolonics Zoltán főszervezésében, melynek keretében számos különleges finomsággal találkozhattak az érdeklődők.  

 

A tagozat résztvevői továbbá olyan színes cukrász programokon vettek rész, melyeket olyan ismert szakemberek tartottak, mint Szó Gellért, Fehér Judit és Kovács János. A kiállítás első napján az előző évek Év Fagylaltja versenyeinek díjazott fagylaltjait, valamint a Gelato World Tour különdíjas magyar fagylaltjait kóstolhatták meg a szakemberek. A tagozat tagjai a szakmai program második napján többek között a neves francia cukrászmester, Nicolas Coffin bemutatóján is részt vettek.

InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv