Üdvözöljük a

LEARNTEC nemzetközi digitális oktatási szakvásár és kongresszus | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2020 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
678910
11
12
13141516171819
20212223242526
2728293031  

LEARNTEC nemzetközi digitális oktatási szakvásár és kongresszus

Szerző: Sütő Péter | 2017. november 21.

A Német-Magyar Ipari és Kereskedelmi Kamara (DUIHK) szakmai utat szervez Karlsruhe-ba, a LEARNTEC nemzetközi digitális oktatási szakvásárra és kongresszusra 2018. január 31-február 1. között.

Az e-learning vezető európai rendezvényen résztvevők megtekinthetik a digitális oktatás, -tanulás eszköztárának, módszartanának és innovatív újításainak aktuális kínálatát, megismerhetik a jövő e-learning koncepcióit, formáit, valamint a gyakorlatba már átültetett alkalmazásait. A szakmai út során a résztvevők a vásárlátogatáson kívül szakmai előadásokon, valamint céglátogatásokon vehetnek részt, amelyek alkalmával betekintést kaphatnak a régió gazdaságába, a digitalizáció gyakorlati megvalósításába, valamint lehetőségük van üzleti kapcsolatok építésére az ágazat szereplőivel. Az előzetes programot a mellékelt tájékoztatóban találja (a programban előfordulhatnak még változások).

 

A szakmai út célcsoportja:

Oktatási intézmények vezetői, termelő vállalatok HR-, IT felelősei, oktatási intézmények médiafelelősei, egyetemi/főiskolai oktatók, vállalati és intézményi szakmai-  és továbbképzés döntéshozói, menedzsement képzéseket kínáló cégek munkatársai, e-learning tananyagok szoftver/hardver és tartalom fejlesztői, smart média megoldásokat-eszközöket kínáló vállalkozások.

 

A szakmai úton való részvétel 55.000,- Ft (a DUIHK tagjainak 49.000-) + ÁFA/fő, amely magában foglalja a szakmai programokon (céglátogatás, vezetett vásárlátogatás) való részvételt, ebédet, a helyszíni csoportos közlekedést a céglátogatások során. Az utazás megszervezéséhez, valamint szállodai szoba foglalásához partner utazási irodáink készséggel nyújtanak segítséget. A szakmai programok nyelve angol. A csoportot kamaránk munkatársa is elkíséri.

 

Amennyiben szeretne jelentkezni a szakmai útra, kérjük, hogy a honlapunkról  itt  letölthető jelentkezési lapot kitöltve és aláírva küldje vissza kamaránknak (faxon, e-mailben) legkésőbb 2017. november 22-ig. A szakmai út programja és egyéb információk szintén letölthetőek honlapunkról, a rendezvények menüpont alatt: www.duihk.hu .

 

További felvilágosítással készséggel állunk rendelkezésére a +36-1-345-7628-as telefonszámon, valamint a sapi@ahkungarn.hu e-mail címen.

InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv