Üdvözöljük a

Mozgalmas évkezdés a Női Klubbal | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2020 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
678910
11
12
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Mozgalmas évkezdés a Női Klubbal

Szerző: Halászné Baráth Krisztina | 2019. január 25.

Mozgalmasan indult az új év a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Női Klubjának, ugyanis január 8.-án az Erkel színház előadásán vettünk részt. Sikeres nők kulisszatitkai címmel beszélgető műsort láthattunk, nőkről-nőknek. Többek között Ördög Nóra, Stáhl Judit, Péterfy Bori és további sikeres nők „titkai” kerültek napvilágra, recept a sikerhez – valójában inkább egy kötetlen beszélgetés hallgatósága volt a közönség. Bár az időjárás nem kedvezett nekünk, de a nők igazi „vállalkozók” voltak a programra és jó hangulatban telt az egyébként viszontagságosnak is nevezhető utunk.

Nem maradt sok idő a pihenésre, január 23. este egy koktélozásra hívtuk meg a hölgyeket. A Kis Vakond Gyermektábor egy estére igazi hangulatos bárrá alakult át a kedvünkért, hiszen a helyet ők biztosították a nem mindennapi klubestnek. Dr. Kovács Mihályné a Pincér Mester Szakmai tagozat elnökének közreműködésével Kinczler András volt a vendégünk, aki bevezetett minket a „Molekuláris Mixológia” rejtelmeibe.

Az új trend révén az általunk ismert és még inkább nem ismert koktélok zsugorodtak zselé és kapszula méretűre, azaz András által, aki Londonban tanulta a legújabb koktél trendeket. Díszítések, italparfümök, zselék, kapszulák, pezsgő kaviár készítésének lehettünk tanúi, és szerencsére kóstolói. Természetesen a dicséret és az álmélkodás nem maradt el a hölgyek részéről.

 

Intenzív kezdés után bízom a további lankadatlan érdeklődésben a Női Klub tagjainak részéről, hogy a 2019-es évről is el tudjuk mondani – tartalmas és színes programokkal szolgálhattunk.

InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv