Üdvözöljük a

Nyári élmények a kamarai pályaorientációs táborban | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2020 Július >>
KeSzeCsüSzoVa
  12345
6789
10
1112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Nyári élmények a kamarai pályaorientációs táborban

Szerző: Maczkó Mónika | 2018. augusztus 17.

Lezárultak a SZSZBMKIK által szervezett pályaorientációs jelleggel létrehozott kamarai nyári táborok. Július hónapban 78 diák vett részt a táboroztatásban, amit a Kis Vakond Matematikai Tanoda Hungary Kft. közreműködésével valósítottunk meg. A táborozó gyerekeknek a pályaválasztásuk megkönnyítése érdekében céglátogatásokat szerveztünk a nyári időszakban.

Látogatást tettünk kereskedelmi egységben, ahol játékos formában kipróbálhatták a diákok magukat az értékesítés, raktározás és logisztika területén.

 

Jártunk cukrászdában, ahol saját kézzel készíthettünk süteményt, beleláttunk a legszebb torták készítésébe és a fagylaltkészítés rejtelmeibe is beavattak bennünket.

 

Autókereskedő és autószervíz partnerünknél kipróbálhattuk a legmodernebb autókat és láthattuk az old timer kategóriájú régi autók felújítását, restaurálását is. Emellett betekinthettünk az autók szervízelésébe, az autószereléshez kötődő szakmák szépségébe.

 

Ezúton is köszönjük partnercégeinknek, a Nyírpapír Kft – nek, a Leányvári Mokka Kft-nek és a Magisz Kft - nek az interaktív játékokkal bővített cégbemutatásokat, amik közelebb vihették a gyerekeket a munka világához.

 

InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv