Üdvözöljük a

Szakmai üzemlátogatás a Corinthia Hotel Budapestben | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2022 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
161718
19
202122
23242526272829
3031     

Szakmai üzemlátogatás a Corinthia Hotel Budapestben

Szerző: Molnár Tamás | 2019. november 27.

2019. november 25-én a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara Pincér és Szakács Mester Szakmai Tagozatai közös szakmai tapasztalatszerzés céljából Budapestre utaztak a Nagykörút ékességéhez, az ötcsillagos Corinthia Hotelbe.

Vendéglátónk, Meskál Tibor Úr a szálloda Senior Duty Manager-e igazi házigazdaként fogadott minket és tartott tárlatvezetést az érdeklődőknek. Bepillantást nyerhettünk a kézzel fogható luxusba, a professzionális vendéglátás iskolapéldájába, hiszen „pincétől a padlásig” bejártuk az épületet. Megtekintettük a konyhát és kiszolgálóhelyiségeit, különböző tematikus éttermeit, a szekcionálható konferenciatermét, valamint az eredeti szépségében tündöklő Nagy Báltermet is.

 

A hotel az egykori Grand Hotel Royal legszebb építészeti megoldásait megtartva a jelenkor ízlésvilágával és technológiai követelményeivel kiegészülve a klasszikus eleganciát sugározza már hosszú évek óta.

Házigazdánk, aki a világ számos pontján dolgozott már luxus éttermekben, igazi gyermekének tekint a szállodára, hiszen felújítását követően több, mint 20 éve bábáskodik felette - hiszen szobapincérként itt kezdte a szakmát, - hogy az egykori Royal örököseként ma is teljes pompában adja át a múlt, a jelen és a jövő értékeit.

 

Meskál Tibor, aki számos szakmai elismerést kapott már a vendéglátás területén, előző nap vette át a „vendéglátás Kossuth Díját” a Gundel Károly Díjat, melyhez csapatunk is elismerően gratulált.

A tartalmas nap végén még a hazaúton is az aznap látottak szakmai megvitatása zajlott.

InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv