Üdvözöljük a

Tartalmas évet zárt a HR Klub a Móricz Zsigmond Színházban | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2022 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
161718
19
202122
23242526272829
3031     

Tartalmas évet zárt a HR Klub a Móricz Zsigmond Színházban

Szerző: Sarkadi Zsolt | 2019. december 6.

Idén utolsó alkalommal találkoztak a kamara HR Klubjának tagjai, hogy ünnepi hangulatban zárják a 2019-es évet.

Idén is számos szakmai programmal várta a kamara HR Klubja a klubtagokat, hiszen többek között a cafeteria, a munkahelyi élmények és a külföldi munkavállalók foglalkoztatásának tapasztalatai is szóba kerültek a találkozókon.

Az utolsó esemény azonban már igazán év végi hangulatban telt, a Móricz Zsigmond Színházba látogatott el a HR Klub, ahol kulisszajáráson vehettek részt a vendégek. A kulisszajárásra a színház ügyvezető igazgatója, Kirják Róbert is elkísérte a látogatókat, aki számos érdekes történetet is megosztott a színházi séta közben. Természetesen a klubtagok ezúttal is becsempésztek egy kis szakmaiságot a programba, hiszen a látványos túra közben számos szakmai jellegű, az intézmény működtetésére, gazdálkodására vonatkozó kérdéssel fordultak Kirják Róberthez. A program végén a színház éttermében volt lehetősége a klubtagoknak beszélgetni egymással, ahol már a jövő évi tervekről is szó esett.

A HR Klub jövőre is folytatódik, továbbra is várjuk a klub iránt érdeklődő, HR területen dolgozó szakemberek jelentkezését. Információk a sarkadi.zsolt@szabkam.hu e-mail címen kérhetőek vagy a www.szabkam.hu oldalon találhatóak.

InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv