Újra HR Klub!

Szerző: Sarkadi Zsolt | 2019. október 28.

Csodás környezetben, a nyíregyházi Bencs Villában találkoztak ismét a HR Klub tagjai. A témát a külföldi munkavállalók foglalkoztatása szolgáltatta.

Idén negyedik alkalommal találkoztak a kamara keretén belül működő HR Klub tagjai. Kérésükre ez alkalommal a külföldi munkavállalók foglalkoztatása került fókuszba. A téma kapcsán a Workant Kft. ügyvezetője, Káprály Mihály, valamint a cég controlling vezetője, Németh Dávid mutatta be a résztvevőknek az ukrán munkaerőpiac helyzetét, valamint az ukrán munkavállalók foglalkoztatásával kapcsolatos legfontosabb tudnivalókat és adminisztrációs feladatokat.

Az igen részletes előadás után Deme Lajos, a váci ContiTech Fluid Automative Hungaria Kft. munkatársa kapott szót, aki prezentációjában a külföldi munkavállalók foglalkoztatásának tapasztalatairól számolt be a klubtagoknak. Előadásában a tapasztalatok mellett a jövőben várható munkaerő-piaci helyzetre is kitért, mely sok kérdést vetett fel a tagok részéről. A szakmai program lezárása után a résztvevők megtekinthették a Bencs Villát is, majd a villa kávézójában kötetlen program keretében folytathatták a beszélgetést.

Amennyiben felkeltette érdeklődését a HR Klub, abban az esetben keresse kollégánkat, Sarkadi Zsoltot a 06 30 866-1771-es telefonszámon vagy a sarkadi.zsolt@szabkam.hu e-mail címen.