Üdvözöljük a

Kamaránkról | Sz. Sz. B. Megyei Kereskedelmi és Iparkamara

honlapján!

-
Modern Vállalkozások Programja

Országos rendezvénynaptár

<< 2022 Május >>
KeSzeCsüSzoVa
      1
2345678
9101112131415
161718
19
202122
23242526272829
3031     

Kamaránkról

2012. június 1.
SZSZBMKIK
 
Kamaránkról
 
2000. novemberében, a kamarai törvény módosításával szerveződött újjá, mintegy 1500 vállalkozás képviseletében és működik azóta is gazdasági önkormányzatként a Szabolcs-Szatmár-Bereg Megyei Kereskedelmi és Iparkamara, mely 2000. április 1-je óta a kézműves vállalkozók érdekeit is képviseli.
 
Az azóta eltelt rövid időszakban bizonyítást nyert, hogy az országos és helyi önkormányzatokra épülő, demokratikus magyar társadalomban nem nélkülözhető a gazdaság önigazgatása, annak minden területét reprezentáló, a vállalkozók számára szolgáltatásokat nyújtó szervezet. A kamarai tagok száma szerint nem, de gazdasági súly tekintetében jelentős szerepet tölt be a megye gazdaságszervezésében. A kamara széleskörű és egyre bővülő szolgáltatásokkal áll a tagok rendelkezésére. Fontos feladata és szerepe van a gazdaság általános érdekképviseletében, az üzleti forgalom biztonsága és a tisztességes piaci magatartás elősegítésében, az iskolarendszeren kívüli gyakorlati képzés megyei felügyeletében és szervezésében, a mestervizsgáztatás területén. Egyik legfontosabb kérdés tagjaink piacra jutásának segítése és a térségi tőkebefektetések gazdasági koordinációjának előmozdítása. A kamara által nyújtott szolgáltatások széles spektrumot fognak át és a vállalkozók igényeinek megfelelően folyamatosan és dinamikusan bővülő tendenciát mutatnak.
 
Kérem, vegyék igénybe a Kamara ingyenes, valamint a tagvállalkozók számára jelentős kedvezményeket nyújtó szolgáltatásait és jelezzék, amennyiben ezek még további bővítését tartják szükségesnek. A kamara minden munkatársa készséggel áll rendelkezésükre telefonon, levélben és személyesen egyaránt.
 
Tisztelettel:
Pekó László a kamara elnöke
Nagyné Varga Katalin a kamara főtitkára
InnoPortfólió
Üzlet@hálón

Facebook elérhetőség
Teljesítésigazolási Szakértői Szerv